Pomegranate-shampot får högsta betyg!

Hej! Vi gjorde något helt galet, egentligen (vilket visar att vi litar till 100% på era produkter!). Igår kväll badade vi två utställningstikar inför utställningen idag, i det nya Pomegranate schampot och conditionern, som jag fick för att prova… De lukatde jättegott och blev superfina i pälsen. Det resulterade i en som kom 2:a i sin klass & en BIR-valp!!! Det måste väl vara schampots förtjänst, eller!!???.. Nu är det testat iallafall och får högsta betyg!
Mvh Jeanette
Joellys Cavaliers

PCL funkar utmärkt på häst!

DSC00451-300x225  DSC00452-300x210  IMG_1498-300x300

Hej! Skickar några bilder på vår häst, före och efter shamponering med PCL…
Dock regnade det på tävlingsdagen, så benen är ju inte så rena, men rätt stor skillnad mot förra kortet!
Så summan av det hela är att PCL fungerar utmärkt på hästar !!!

Hälsningar Lena

Jag är supernöjd!

PC-_k9_testimonial_millingt-180x300

Hej Christer !!!
Nytt år och nya valpar här på Milington’s kennel – snart är det dags för mig att köpa mera schampo mm av dig. Det har verkligen räckt länge för mig och jag är supernöjd med era produkter… Jag har ställt ut min hane 9 gånger och han har vunnit 7 gånger och tagit 7 cert och alla frågar mig vad jag använder för schampo och balsam på honom då han blänker så fint. Jag rekommenderar dem K9 eller PCL men jag använder bara K9 Competition på min hane då resultatet blir allra bäst på honom! 2 vinnande hundar hade jag med på sista utställningen. Både PCL och K9 kan jag varmt rekommendera till er som har långhårs hundar och katter för den delen! Pälsarna blir mycket rena och fina och lättskötta. Den våta pälsen torkar upp mycket snabbare efter bad…

Mvh
Carina / Milington’s Kennel = mycket nöjd kund.

Stinkande referens

Jag har haft tre fertila hankatter och förutom dem har vi sju honor, så vi har tio katter. En av de fertila hanarna sprayade en del inne (dvs kissade på valda platser på väggar o golv, samt på en byrå!) och då har vi använt stinkremovern. Funkar klockrent! Luktar ingen hankattskiss alls!! Först har jag skurat med vanlig såpa, sen stinkremovern. Jättebra, jag är nöjd! Nu är pissenisse kastrerad, och han har inte kissat igen på sina “gamla” platser, inte heller har de andra hanarna kissat på hans platser. Annars är det rätt vanligt att de andra hanarna kissar på samma platser trots rengöring av dem, just för att de vill ha sin doft istället för den andre hanens. Det har dock inte varit så här, utan stinkremovern har fyllt sin funktion jättebra!

Malin Holgersson

Stinkremover kommentarer

Vi har tidigare provat en del sk. “Pissoffsprayer” men inte tyckt att de har fungerat tillräckligt bra. På Norrskenskattens utställning i september såg vi er produkt och köpte en sprayflaska för att testa. Vår förening tar hand om hemlösa katter, men har inte någon egen lokal ännu, utan har katter ute i stödhem. Två av stödhemmen har provat Stink Remover i “tuffa miljöer”, bl.a där en okastrerad hane kissat och vi är förvånade över resultatet! StinkRemovern har ju inte bara en döljande vällukt utan verkar absorbera kisslukten så att den försvinner.  På tapeter där någon kisse har råkat kissa, sprayades removern och både fläck och lukt försvann. Att sedan bara kunna fräscha upp luften i toalettutrymmet genom att spraya en lätt dusch över själva kattsanden, är det senaste här hemma hos oss. Jag har fem egna katter och upplever att det känns  väldigt fräscht kring toalådorna efter en lätt sprayning.
Vi är som ni förstår mycket nöjda med Stink Removern och rekommenderar den till alla kattägare. Att den t.o.m. klarar att ta bort lukten av katturin från en okastrerad hane är imponerande!

Många hälsningar

Camilla Zerpe Karlsson
Ordförande Föreningen Kattakuten i Norrbotten
www.kattinorr.se

Kommentarer, Mirva Granskog

Hej jag heter Mirva Granskog
Jag har provat många olika slags shampon på min långhåriga katt, men måste säga att PCL Vitamin&silk slår allt med hästlängder! Små tovor reddes ut under tvätten, han torkade snabbt och pälsen blev glänsande och verkligen silkes len. Helt underbart! Dessutom doftar den gott också. Har tipsat många vänner om detta shampo, det är helt klart värt priset. Vi tackar och bockar för en underbar produkt, detta shampo kommer vi köra med i all framtid.

Hälsningar Mirva, och en ren silkes len Ceasar. 🙂

Kommentarer, Kitty Pedersen, www.hundtrim.nu

Jag har hela mitt liv varit hundägare av diverse olika hundraser med olika pälsar, såväl lång som korthåriga, sträv och mjukhåriga. Sedan många år tillbaka driver jag Kittys hundtrim och pensionat och är även författare till en bok i pälsvård. Under åren har jag använd mig
av en hel del olika sorters pälsvårdspreparat med varierande framgång. 1993 kom jag i kontakt med Christer och Per Erik (grundarna till PCL) och blev erbjuden att testa PCL:s produkter. Jag blev imponerad av deras bakgrund och yrkeskunnande. Min första tanke var
att “äntligen någon som gör produkter för hundar som verkligen vet vad de pysslar med”. Jag blev så nöjd med resultatet att jag sedan dess enbart har använt PCL både i arbetet och på mina egna hundar och ärligt talat så använder jag det faktiskt till mig själv också…

Jag har också provat många andra nya pälsvårdsprodukter av skiftande kvalité men har alltid återgått till PCL.

PCL är lätt att få tag i och härligt att arbeta med och jag kan använda det till alla hundar oavsett om de är sträv eller mjukhåriga, lång eller korthåriga, till utställning eller till vardags. Om hunden är mycket eller lite smutsig, spelar ingen roll resultatet är alltid det samma. En hund som är ren och fin ända in på skinnet, luktar gott och är lätt och härlig att arbeta med.

Det som också tilltalar mig är att kunna använda en allt igenom svensk produkt och att det är biologiskt nedbrytbart, vilket gör det till ett bra alternativ ur miljösynpunkt. Dessutom blir inte mina händer torra och nariga då produkterna år skonsamma för både hud och hår.

För mig finns det inget val! För mig är PCL en självklarhet!

Kitty

Kitty Pedersen
författare till “Pälsvård, en relationsgrej?”

Kittys huntrim och pensionat
www.hundtrim.nu

Andra språk

Annons

http://www.k9competition.se/ http://www.k9horse.com/