Jag har hela mitt liv varit hundägare av diverse olika hundraser med olika pälsar, såväl lång som korthåriga, sträv och mjukhåriga. Sedan många år tillbaka driver jag Kittys hundtrim och pensionat och är även författare till en bok i pälsvård. Under åren har jag använd mig
av en hel del olika sorters pälsvårdspreparat med varierande framgång. 1993 kom jag i kontakt med Christer och Per Erik (grundarna till PCL) och blev erbjuden att testa PCL:s produkter. Jag blev imponerad av deras bakgrund och yrkeskunnande. Min första tanke var
att “äntligen någon som gör produkter för hundar som verkligen vet vad de pysslar med”. Jag blev så nöjd med resultatet att jag sedan dess enbart har använt PCL både i arbetet och på mina egna hundar och ärligt talat så använder jag det faktiskt till mig själv också…

Jag har också provat många andra nya pälsvårdsprodukter av skiftande kvalité men har alltid återgått till PCL.

PCL är lätt att få tag i och härligt att arbeta med och jag kan använda det till alla hundar oavsett om de är sträv eller mjukhåriga, lång eller korthåriga, till utställning eller till vardags. Om hunden är mycket eller lite smutsig, spelar ingen roll resultatet är alltid det samma. En hund som är ren och fin ända in på skinnet, luktar gott och är lätt och härlig att arbeta med.

Det som också tilltalar mig är att kunna använda en allt igenom svensk produkt och att det är biologiskt nedbrytbart, vilket gör det till ett bra alternativ ur miljösynpunkt. Dessutom blir inte mina händer torra och nariga då produkterna år skonsamma för både hud och hår.

För mig finns det inget val! För mig är PCL en självklarhet!

Kitty

Kitty Pedersen
författare till “Pälsvård, en relationsgrej?”

Kittys huntrim och pensionat
www.hundtrim.nu