Vi har tidigare provat en del sk. “Pissoffsprayer” men inte tyckt att de har fungerat tillräckligt bra. På Norrskenskattens utställning i september såg vi er produkt och köpte en sprayflaska för att testa. Vår förening tar hand om hemlösa katter, men har inte någon egen lokal ännu, utan har katter ute i stödhem. Två av stödhemmen har provat Stink Remover i “tuffa miljöer”, bl.a där en okastrerad hane kissat och vi är förvånade över resultatet! StinkRemovern har ju inte bara en döljande vällukt utan verkar absorbera kisslukten så att den försvinner.  På tapeter där någon kisse har råkat kissa, sprayades removern och både fläck och lukt försvann. Att sedan bara kunna fräscha upp luften i toalettutrymmet genom att spraya en lätt dusch över själva kattsanden, är det senaste här hemma hos oss. Jag har fem egna katter och upplever att det känns  väldigt fräscht kring toalådorna efter en lätt sprayning.
Vi är som ni förstår mycket nöjda med Stink Removern och rekommenderar den till alla kattägare. Att den t.o.m. klarar att ta bort lukten av katturin från en okastrerad hane är imponerande!

Många hälsningar

Camilla Zerpe Karlsson
Ordförande Föreningen Kattakuten i Norrbotten
www.kattinorr.se